Politica de returnare

CONDIȚIILE DE RETURNARE

 


Vânzările efectuate prin intermediul site-ului nostru sunt vânzări supuse Legii privind Protecția Consumatorului și Regulamentului privind Contractele la Distanță și sunt aplicate prevederile din această lege-regulament.


Produsele pe care le veți returna respectă următoarele condiții, care vor asigura finalizarea rapidă a tranzacțiilor:


Trebuie să ne contactați și să ne notificați în conformitate cu informațiile de contact de pe site-ul nostru cu privire la produsul pe care îl veți returna. Produsele care vor fi trimise fără notificare de returnare vor fi trimise înapoi clientului.


Nu sunt acceptate cererile de returnare în cazurile în care etichetele de pe cutiile produselor aplicate de importator sau producător sunt rupte sau se deschide ambalajul în vid sau gelatinos.


Returnarea trebuie să fie efectuată în termen de cincisprezece (15) zile de la data livrării produsului achiziționat fără ca ambalajul să fie deschis, distrus, stricat și produsul să nu fie utilizat.


După ce produsele au fost scoase din ambalajul original și utilizate, perioada de returnare de 15 zile nu se aplică pentru cererile de returnare și produsul utilizat cu siguranță nu este acceptat înapoi.


Condițiile de returnare a produsului sunt valabile numai dacă produsul nu a fost utilizat.
Conform articolului 4 din Legea privind Protecția Consumatorului, „Bunurile care încalcă calificările cuprinse în manualul de promovare și utilizare sau reclame și anunțuri, sau care conțin deficiențe materiale, juridice sau economice care reduc beneficiile așteptate de către consumatorul, în ceea ce privește utilizarea prevăzută, sunt considerate bunuri cu defecte. În cazul în care clientul notifică bunurile defecte în termen de 30 de zile de la data livrării bunurilor, acesta are dreptul de a returna produsul, reduce prețul, schimbare gratuită sau reparația gratuită.”


Pentru a beneficia de drepturile mai sus menționate prin notificarea Bunurilor cu defecte;
În cazul în care caracteristicile produsului sunt diferite de cele menționate în promovarea acestuia, sau dacă există deficiențe în produsul vehiculat în reclame care reduc beneficiul pe care clientul îl așteaptă de la produs, de exemplu, produsul se încadrează în categoria mărfurilor defecte.


Clientul trebuie să notifice mărfurile defecte în termen de 30 de zile.
În notificarea Bunuri cu defecte, importatorul produsului stabilește dacă există sau nu o greșeală de utilizare prin întocmirea unui raport. Dacă se constată că este greșeala utilizatorului, clientul, nu poate beneficia de drepturile legale.


DREPTUL DE RETRAGERE


Conform articolului 8 din Regulamentul Contractelor la Distanță, clientul „are dreptul de a se retrage din contract prin respingerea bunurilor fără a-și asuma nici o responsabilitate și fără a arăta vreun motiv, în termen de cincisprezece zile de la data primirii produsului.”
În consecință, clientul are dreptul de a returna produsul fără niciun motiv în termen de 15 zile de la primirea acestuia. Clienții care utilizează dreptul de retragere plătesc taxa de livrare și îl returnează.
Taxa de livrare pentru produsele defecte aparține vânzătorului

Duminică, Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Stocurile sunt în scădere. Există maximum [max] produse.
Adăugați la favoriteCăutați la FavoriteElimină Din Favorite
COŞ DE CUMPĂRĂTURI

Coșul tău este gol.

ÎNAPOI LA CUMPĂRĂTURI

Adăugați o altă notă Editați nota de comandă
Adaugă cupon de reducere

Adaugă cupon de reducere

Informatii despre cuponul de reducere: