Politica de Confidențialitate

Protecția informațiilor dumneavoastră personale și securitatea dumneavoastră în timpul plății sunt foarte importante pentru noi.
Prin urmare, informațiile pe care le furnizați nu vor fi utilizate sau partajate niciodată cu terți, în afara regulilor și scopurilor specificate în contractul de membru.
Din acest motiv, Erisim Import Export SRL utilizează cel mai înalt nivel de securitate pentru a proteja informațiile dumneavoastră.


La Erisim Import Export SRL, informațiile cardului dumneavoastră de credit sunt utilizate doar la realiazarea procesului de comandă și nu sunt niciodată păstrate în baza de date.
Erisim Import Export SRL păstrează și actualizează informațiile clienților pentru a oferi informații despre noi campanii, reduceri, îmbunătățirea produselor și serviciilor și le utilizează numai cu permisiunea utilizatorului.


Informațiile clienților pot fi dezvăluite autorităților oficiale doar dacă aceste informații sunt solicitate în mod corespunzător de către autoritățile oficiale și în cazurile în care dezvăluirea și declararea sunt obligatorii în conformitate cu prevederile legislației obligatorii în vigoare.


Erisim Import Export SRL utilizează sistemul de raportare a datelor demografice și a intereselor de remarketing din Google Analytics.
Acest sistem este utilizat ca serviciu pentru prezentarea din nou a produselor de care sunt interesați utilizatorii noștri.


Utilizând setările pentru anunțuri, puteți renunța la Google Analytics pentru publicitate grafică și puteți personaliza canalele pe care le-ați introdus.
Dacă nu doriți să primiți e-mailuri trimise periodic de Erisim Import Export SRL, vă puteți dezabona din listă făcând clic pe linkul „Click pentru a vă dezabona din lista noastră de E-Buletin” aflat în partea de jos a e-mail-urilor.


Toate cardurile dumneavoastră de credit și informațiile personale sunt criptate cu un sistem securizat SSL de 128 mbit.

Duminică, Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Stocurile sunt în scădere. Există maximum [max] produse.
Adăugați la favoriteCăutați la FavoriteElimină Din Favorite
COŞ DE CUMPĂRĂTURI

Coșul tău este gol.

ÎNAPOI LA CUMPĂRĂTURI

Adăugați o altă notă Editați nota de comandă
Adaugă cupon de reducere

Adaugă cupon de reducere

Informatii despre cuponul de reducere: